Frissen Fejérből

2021.04.12. 15:26

112-es feliratú kavicsokat rejtett el a rendőrség Székesfehérváron, ajándékot kapnak a megtalálók!

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei játékos kőkeresésre invitálják az érdeklődőket.

police.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai 2021. április 12-13. között játékos programot szerveztek Székesfehérvár központjában a bűnmegelőzés jegyében. Az apropót a Bűnmegelőzés Napja, 2021. április 12-e szolgáltatta – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A program lényege, hogy Székesfehérváron, a Fő utcán és környékén elrejtett kék színű és piros 112-es felirattal ellátott köveket a résztvevők megtalálják, és a kijelölt rendőrségi pódiumhoz vigyék. A kövek leadása után a szerencsések a rendőrség tárgyjutalmai közül szabadon választhatnak nekik tetszőt.

Fotó: police.hu

A kétnapos esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a közös erőfeszítés, a széleskörű összefogás fontosságára. Továbbá nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a bajbajutottak az Európai Unió tagállamainak a nap 24 órájában hívható 112-es, díjmentes telefonszámán azonnali segítséget kaphatnak a készenléti szervektől.

Fotó: police.hu

Sikeres kőkeresést kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában