halőrök

2021.02.08. 07:30

Iskolás gyerekeknek hirdet rajzpályázatot a Nébih

A közelgő halak napja alkalmából iskolásoknak hirdetett rajzpályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Az idei év témája: Munkában a halőr.

FMH

Munkában a halőr – ez a felhívás témája

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Nébih Állami Halőri Szolgálat halőrei nap mint nap azért dolgoznak, hogy megóvják nemzeti kincsnek számító természetes vízi halállományunkat. A szakemberek most arra kíváncsiak, hogyan tudják elképzelni a gyermekek a halőrök munkáját, mit gondolnak annak fontosságáról, szükségességéről.

Munkában a halőr – ez a felhívás témája
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A tetszőleges technikával (ceruza, festék, pasztellkréta, szén, zsírkréta s a többi) készülő rajzokat két korosztálytól, 3–4. osztályos és 5–6. osztályos tanulóktól várják. Az elkészült munkák beküldési határideje március 5. A tanulókat kizárólag pedagógusaik nevezhetik a versenyre! A részletes pályázati kiírás és a további tudnivalók a nebihoktatas.hu honlapon olvashatók.

A korosztályonkénti 5-5 legjobb művet közönségszavazásra is bocsájtja a hivatal, az eredményhirdetésre március 20-án, a halak napján kerül majd sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában