szép és még ehető is

2020.11.24. 07:45

Tortacsoda – Nemzetközi versenyen lett ezüstérmes Bolla Zoltánné

Nem mindennapi mesterséggel találkoztunk a megyében. Bolla Zoltánné zichyújfalusi lakos, és mestere a kreatív tortakészítésnek.

Korondy Tamás

Az ezüstérmes torta Fotó: önk

A falu közösségi oldalán büszkélkedett el a lakosoknak. „Egyik lakosunk, Bolla Zoltánné régóta foglalkozik már kreatív tortakészítéssel. Néhány évvel ezelőtt kezdte el alkotásait különböző versenyeken megmérettetni.

Az önkormányzat igyekezett segíteni abban, hogy ezeken a versenyeken megmutathassa tudását, ezáltal is hírnevet szerezhessen településünknek” – olvasható a hírben.

Az ezüstérmes torta Fotó: önk

Mint kiderült, a hölgy az idei évben úgy döntött, nemzetközi versenyen is szeretné megmutatni tudását, ezért indult a Cake International Virtual Edition nemzetközi online versenyen, melyen több mint 50 országból indultak versenyzők, s 19 kategória közül lehetett választani – közülük lett Bolla Zoltánné a saját kategóriájában a „Gyermeki szív” elnevezésű munkájával ezüstérmes. Ahogy fogalmaznak, az alkotás egy kis üde színfoltot hozott ebben a rendkívüli helyzetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában