Otthoni vidámság

2020.10.03. 08:00

Kása Andráséknál a jókedv és a fittség családi program vírushelyzetben is

A koronavírus-járvány időszakában sokan találkoznak azzal a problémával, miszerint sportolnának, programokon vennének részt, de vagy nem szívesen hagyják el otthonaikat, vagy nem is hagyhatják el azt.

Elekes Gergő

Az agárdi csupaszív apát, az exatlonista Kása Andrást vélhetően senkinek sem kell bemutatnunk már. A Dominikai Köztársaságban töltött 42 napja során nézők milliói zárták szívükbe a sportembert, vagy ahogy a legtöbben hívják, „Fatert”. Találó név egy hatgyermekes apának, egyszeres nagyapának.

Andrásról tudni kell, hogy már gyermekkorában is nagyon szerette az ügyességi játékokat, és a kreativitásnak sem volt híján. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy gyerekként a családi panelház beépített szekrényének ajtajából pingpong asztalt, a vágódeszkákból pedig ütőt fabrikált maguknak. Ezt a játékosságot pedig felnőttként is megőrizte. Így annyira meg sem lepett az agárdi családi ház kertjének végében felállított akadálypálya. Arra azonban én sem számítottam, hogy gyermekkorom legszebb pillanatait, a Játék Határok Nélkült és az Exatlon Hungary sportosságát ötvöző délutánt fogok átélni. Természetesen mindeközben a kamera is forgott, és ahogy olvasóink is látni fogják, a játék egészen sötétedésig tartott. Sőt, igazából meg sem állt, hiszen a család, miután már szinte semmit sem lehetett kint látni, a ház nappalijában folytatta az ügyességi versenyt kifulladásig.

A videóban látható élményeket pedig bárki átélheti, hiszen a feladatokban csakis olyan eszközöket használt a család, melyek különböző áruházakban bárki számára elérhetők.

Kapcsolódó cikk:

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kihivokent-erkezett-bajnokkent-tavozott-dominikarol-az-agardi-kasa-andras-2975875/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában