Próbahordozással és tanácsadással várják az anyukákat

2020.10.10. 07:20

Az altatás titka és az énidő fontossága is szóba kerül

Két nap a család körül – ezzel a jelmondattal kezdődtek pénteken délelőtt a Nemzetközi Babahordozó Hét székesfehérvári programjai. Színes programokkal és érdekes előadásokkal várják a látogatókat.

Héjj Vivien

Az anyukák és a babák tesztelhetik a hordozókat

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A többéves hagyományra visszatekintő kétnapos rendezvénysorozatot a Székesfehérvári Babahordozó Klub szervezi. A pénteki megnyitón Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok elmondta, nagymamaként minden eddiginél jobban értékeli a rendezvényen kínált hasznos, szép, környezetbarát és praktikus termékeket. Hangsúlyozta, rendkívül fontos, hogy a rendezvényen hiteles forrásból, tapasztalt anyukáktól és szakértőktől kaphatnak információkat a résztvevők.

Az anyukák és a babák tesztelhetik a hordozókat
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A szombati napon reggel 9 órától várják a kismamákat és a kisgyermekes szülőket A Szabadművelődés Házába, ahol szakértők tartanak előadásokat többek között a szülés magyarországi lehetőségeiről és a kisbabák altatásáról. Ugyancsak a szombati nap egyik témája lesz az énidő, illetve annak fontossága. Erről pszichológus közreműködésével kaphatnak mélyebb ismereteket a látogatók. A programokat flashmob és tombolasorsolás zárja. Az ingyenesen látogatható rendezvényre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában