A fehérvári fodrászmester elárulja a legújabb titkokat

2020.02.08. 15:45

Csillogás, elegancia az idei frizuratrend

A sötét, hosszú tél végén végre elkezdődött a báli szezon, amely egy kis fényt és színt hoz a mindennapokba. Ilyenkor kezdenek el gondolkozni az arák is, milyen esküvőt, s azon belül milyen hajkölteményt szeretnének. A csillogó alkalmi frizurák idei évi trendjeiről kérdeztük Deres Nóra fodrászmestert.

S. Töttő Rita

Tenki Dalma színésznő varázslatos szettben, Deres Nóra frizurájával, Dudás Barbara és Kádár Andrea sminkjében Fotó: Dèvai Zoltán

A 2020-as esztendő menyasszonyi, illetve alkalmi és báli frizuratrendeket erősen meghatározza az elegancia és a játékos romantika – vág a közepébe Deres Nóra, aki ezt a vonalat meglovagolva rendkívül látványos fotósorozattal lepte meg közönségét, melyben többek közt Tenki Dalma színésznő vállalta a hajmodell szerepét.

Tenki Dalma színésznő varázslatos szettben, Deres Nóra frizurájával, Dudás Barbara és Kádár Andrea sminkjében
Fotó: Dèvai Zoltán

– Bár még mindig az eklektika és a textúra váltakozása kedvelt egy frizurán, az idei trendek már kanyarodnak a letisztultabb formák és a technikásabb megoldások felé. Így jött képbe az új trendekben a hajjal való díszítés is. Egyre divatosabbak az egyedileg, a hajhoz és ruhához kézzel gyártott hajékszerek, fejdíszek, melyekkel tökéletes összhangot kaphatunk – fogalmaz a szakember, hozzátéve, hogy hajból készíthetünk virágokat díszítés gyanánt, illetve akár a ruha csipkemintázatát is be lehet építeni a frizurába.

A frizura eleganciát, romantikát tükröz a 2020-as trendekben
Fotó: Dèvai Zoltán

– Egyre többet dolgozunk fejtetőre, mellyel a klasszikus királylányos menyasszony hangulatát elevenítjük fel s csomagoljuk új köntösbe. A bálon tündökölni vágyó hölgyeknek pedig a frizura kialakításakor figyelembe kell venni az esetlegesen megszabott dress code-ot.

A különleges bálokon szárnyalhat a mesterfodrász fantáziája is
Fotó: Dèvai Zoltán

Nagyestélyis bálokon érdemes például fürtjeinket szép kontyba, félkontyba fésültetni. Egy kisestélyis bálon viszont egy lazább, romantikusabb frizura tökéletes összhangot biztosít viselőjének.

Az estélyeken érdemes figyelembe venni a kötelező dress code-ot is, az alapján elkészíttetni a hozzá illő frizurát
Fotó: Dèvai Zoltán

Mindig a teljes összhangra kell törekedni és akkor egészen biztosak lehetünk benne, hogy elegáns, finom nőies hatást keltünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában