Hirdetés

2018.08.14. 17:58

Mellnagyobbítás Budapesten – de milyen árakon?

Méretesebb, formásabb, feszesebb keblekre vágynál?

Ha sorra vennénk a napjainkban leggyakrabban választott plasztikai beavatkozásokat, akkor a mellplasztika garantáltan a vezető helyet foglalná el. Nem véletlen, hiszen a médiában folyton azt látjuk, a telt keblekkel rendelkező nők az igazán sikeresek, és ez a férfiak preferenciarendszerét alapul véve is gyakran így igaz. A kívánt méret és forma elérése mindössze némi bátorságon, és persze a szükséges ellenérték előteremtésén múlik. Itt megtudhatod, hogy milyen költségekkel kell számolnod mellnagyobbítás esetén.

Ha sikerül jól választanod klinikát, akkor hitel lehetőségeket és akár több százezres akciókat is kihasználhatsz, ami korántsem elhanyagolható szempont ilyen mértékű kiadások esetén. Nem csak az implantátumokat, vagy a beavatkozás költségét kell ugyanis a legtöbb helyen állni, hanem mindehhez egyéb járulékos költségek is társulnak.

A személyes konzultáció gyakran ingyenes, de számos klinikán plusz kiadással jár például az altatás, vagy a műtét utáni orvosi felügyelet és a klinikán tartózkodás, valamint a szükséges kontrollok. Érdemes ezekről előre tájékozódni, így nem fordulhat elő, hogy

bizonyos nélkülözhetetlen szolgáltatásokért plusz komoly összegeket kell majd kifizetni.

Természetesen nem mindegy, hogy milyen szakember mellett teszed le a voksod. A referenciákon túl a személyes szimpátia mellett sem mehetünk el, ami általában már az első személyes találkozás esetén kiderülhet számodra. A munkájukra igényes szakemberek

kizárólag olyan végeredmény megvalósítását vállalják, amely illeszkedik a páciens testalkatához és elérni kívánt céljaihoz. Még mindig sokan vannak, akik a magánéleti problémák megoldását látják a mellnagyobbításban, pedig ez nem alkalmas azok helyrehozására. Sokkal inkább eszköze a magabiztosság megteremtésének és a saját magaddal való elégedettség elősegítésének, melyek természetesen az életminőség alakulására is hatással vannak.

Mások a nagyobb mellekkel kifejezett feltűnést kívánnak kelteni, ami sokszor nem természetes, hanem természetellenes, és ezért választják ezt a lehetőséget. Erre is az egyetlen lehetőség a mellnagyobbítás.

A nagyobb, feszesebb kebleknek köszönhetően nőiesebbnek érezheted magad, ami befolyásolhatja az ismerkedést és a mindennapi önbizalmat. Ugyan nem olcsó beavatkozásról van szó, de ha az aktuális ajánlatokat, akciókat ismered, akkor a megfelelő időben döntve akár több százezer forintot is megspórolhatsz. A mellnagyobbítás ma már rutin beavatkozásnak számít, és a személyes adottságoknak megfelelő megoldások választásával komplikációktól mentesen történhet mind az eljárás, mind a felépülés időszaka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában