rendezvény

2017.11.25. 12:00

Bálkirályfik és bálkirálykisasszonyok mulattak a Kodolányis gólyabálon

A gólyabál egy olyan esemény, mely mára már évtizedes múlttal és megannyi hagyománnyal rendelkezik.

FMH

A kodolányis gólyabál egy emlékezetes pillanata

Fotó: gimnázium

Minden évben van egy alkalom, amikor hátrahagyva a hétköznapokat, a kodós gólyák ünnepélyes hangulatban, izgatottan, úri hölgyként és úriemberként estélyiben és öltönyben, barátokkal az oldalukon elindulnak egy örömmel és vidám hangulattal teli estére. Az alkalomra minden kilencedikes osztály produkcióval készült.

Az újonnan beérkező osztályok nyitották a rendezvényt.

Előadásuk után a bálkirálykisasszonyok és bálkirályfik bemutatása következett, majd a bálozók éhségét változatos hidegtálak csillapították. A vacsora után a nyolc osztályos képzésbe járó tanulók nyitották a bált elegáns bécsi keringővel, amelyre az osztály már a tanév eleje óta készült.

A kodolányis gólyabál egy emlékezetes pillanata
Fotós: gimnázium

Hogy a kevésbé táncoslábúak is kellően jól tudják magukat érezni, zenekar emelte az est fényét, Ez a Kodóban már hagyomány szerint a Hello Kids. Hatalmasat buliztak a bálozókkal és a résztvevő tanárokkal egyetemben.

Számottevő értékes nyeremények találtak gazdájukra a tombolán, a fődíj sem maradt el.

Majd ezt követően hirdetésre került a bálkirálylány és bálkirályfi, akik tovább folytatták a partit a többi résztvevővel.

Harangozó Krisztina 9.A, Kodolányi gimnázium, Székesfehérvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában