Belga-csokis csoda volt a szépség szülinapi tortája

2024.04.16. 18:00

Horváth Lilla: Alig vártam, hogy hivatalosan is nagykorú legyek!

Hihetetlen, de a napokban lett 18 éves Horváth Lilla dunaújvárosi tini szépségkirálynő, aki évről évre egyre gyönyörűbb. A róla készült friss születésnapi fotó láttán is csak ámulunk és bámulunk!

Kecskés Zoltán

Horváth Lilla szépségkirálynőnk boldogságos szülinapja, a családjával és baráti társaságával is ünnepelt.

Fotó: A család

Közhely, de nagyon is igaz: a Nagy családnál nem esett messze az alma a fájától! Nagy Henrietta személyi edző, korábbi profi kézilabdázó lánya most lett 18 éves, és természetesen csodaszép, akárcsak az édesanyja.

Természetesen Horváth Lilláról beszélünk, akit már nem kell külön bemutatni a megyénkben élőknek. Bájos tekintetével és tökéletes alakjával már többször vette le a lábáról a különböző szépségversenyek zsűrijét, vagy éppen állt modellt egy-egy divatfotózás alkalmával. Az elmúlt napok a gimnazista lány életében különleges jelentőséggel bírtak: duplán is megünnepelte életének újabb mérföldkövét, családi körben és barátai társaságában is, akik meglepetés bulival köszöntötték.

–  A szülinapom mindig emlékezetes alkalom, de ez az év más volt, mert hihetetlenül vártam, hogy betöltsem a 18. életévemet. Ilyenkor összejön a család és együtt ünneplünk. Nem volt ez másként most sem. Már reggeltől kezdve üzenetek, köszöntések és meglepetések vártak, majd késő délután megérkeztek a vendégek. Jóleső érzés, hogy aznap én voltam az ünnepelt és a szeretteim is mellettem voltak, köszönöm nekik!  A tortám egy cukormentesen készült  belga-csokis csoda volt, rengeteg friss gyümölccsel a tetején, ami természetesen gyorsan el is fogyott – mesélte lelkesen Lilla, aki elárulta azt is, hogy számára a legjobb szülinapi ajándékok mindig azok, amik személyre szólnak.

Horváth Lilla nagyon szereti a személyes ajándékokat.
Fotó: A család

– A nővérem már felkészített a nagykorúságom felelősségére és ezt vicces képekkel illusztrálta. Jó volt együtt lenni, hallgatva a régi vicces történeteket, mint például a sokadjára felhozott sztorit is, amikor kiskoromban Ausztriában elvesztem a kecskék között.  A barátaim meglepetés partijáról pedig sosem fogok elfeledkezni, hiszen  törekedtek arra, hogy a legjobban érezzem magam és ez sikerült is nekik!

 

Horváth Lilla szépségkirálynőnk boldogságos szülinapja, a családjával és baráti társaságával is ünnepelt.
Fotó: A család

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!