Dudás Patrícia már szilveszterre készül

2023.12.28. 07:00

Ünnepi filmek és feltöltődés

2023-ban sem unatkozott Dudás Patrícia, aki 2016-ban a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny győztese volt. A barna hajú, kék szemű szépség az ünnepeket a családja körében töltötte, igyekezett kikapcsolni a szilveszteri szambashow előtt.

Kecskés Zoltán

Dudás Patrícia sűrű évet tud a háta mögött, szilveszterkor sem fog unatkozni!

Fotó: Radnai Zoltán

Arra voltunk kíváncsiak, hogy mik azok a dolgok, amit magával visz erről az ünnepről az új esztendőre és ha már új év, hol tölti a szilvesztert a táncoslábú pedagógus.

– Az elmúlt napokban kicsit megállhattam a rohanó világban és azokkal lehettem, akiket nagyon szeretek. Filmeztünk, játszottunk és sokat nevettünk! Az együtt töltött időt és pillanatokat szeretném elraktározni és magammal vinni, mert ezek azok a momentumok, amelyek feltöltenek és átsegítenek majd a jövőben a nehézségeken. A családom és a tanítványaim támogatása óriási löketet adnak – mesélte Patrícia. A szilveszteri terveivel kapcsolatban elmondta, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is a tapolcai Pelion Hotelben lép fel a Casi Cubanos együttes tagjaként, ahol vérpezsdítő szambashow-val veszik le majd a közönséget a lábáról. Az olvasóinknak pedig azt üzente, hogy éljenek meg minden pillanatot és valósítsák meg álmaikat. Mint mondta,  minden lehetséges csak akarni kell!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!