A tehetségek jöttek, láttak és hódítottak

2023.10.18. 16:00

Dudás Patríciáék felpezsdítették az enyingi éjszakát

Egy utánozhatatlan caribi és szamba show-val kápráztatta el az enyingi közönséget szombaton Dudás Patrícia és táncosai, miközben a tombolán értékes ajándékokat nyerhettek a legszerencsésebbek. A széleskörű összefogás eredményeként megvalósuló jótékonysági Princess Bálon mintegy félmillió forint gyűlt össze a mátyásdombi székhelyű Princess Tánc-Sport Egyesület javára.

Kecskés Zoltán

A Casi Cubanos együttes is fellépett Enyigen. Bal szélen Dudás Patrícia, 2016 Fehérvár Szépe.

Fotó: Egyesület

A ünnepélyes műsor a Princess TSE produkciójával kezdődött, majd az est megkoronázásaként vérpezsdítő brazil táncot lejtett Dudás Patrícia a Casi Cubanos együttes tagjaként. A produkciók – talán mondanunk sem kell – osztatlan sikert arattak, így nem csak hatalmas tapsot és ovációt kaptak, de még a közönség is táncra perdült. Ahogy a barna szépség, Dudás Patrícia fogalmazott, imádta minden pillanatát a résztvevőkkel együtt, így jövőre biztosan jön a folytatás!

– Jótékonysági célból jött létre a rendezvény a Princess táncosai tagjainak. A befolyt támogatásból felszerelése és nélkülözhetetlen eszközökre, valamint az egyesület év végi díjaira fordítjuk. Nagy öröm, hogy első alkalommal megrendezett esemény, Caribi stílusban tündökölt. Jövőre pedig a nagy sikerre való tekintettel, novemberben újabb estnek adunk otthont – mondta büszkén széles mosollyal az arcán Tia, aki nem győzte megköszönni azt a páratlan összefogást, ami nélkül ez a felejthetetlen este nem jöhetett volna létre:

– Felsorolni is nehéz, hogy mennyi mindenki dolgozott ezért a sikerért. A befolyt összeg (500 ezer forint!) csak egy dolog, de az, hogy egy emberként állt mindenki a kezdeményezés mögé, az fantasztikus. Elég csak végig nézni a dekoráción, hogy mennyire fantasztikus volt, amely Manduricsné Felső Beatrix, a B-Wedding Dekor tulajdonosának fantáziáját dicséri, vagy Molnár Tamást, aki az est hangulatért felelt. Ezúton is szeretném az elnökségi tagoknak és a szülőknek megköszönni a sok-sok segítséget, hogy valóra válthattuk az elképzeléseimet és ezzel nagyon szép összeget fordíthatunk az egyesületre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!