Nagy siker

2023.09.08. 16:00

Orsovai Reni szárnyal - Átlépte a 10 milliós megtekintést közös dala Rácz Gergővel

Három évvel ezelőtt debütált a legnagyobb videómegosztó portálon Rácz Gergő és a fehérvári énekesnő Orsovai Reni dala, amely egy párkapcsolat egyik legnagyobb problémáját, a bizalmatlanságot mutatja be.

Feol.hu

Forrás: YouTube

Legnagyobb közös slágerük kétségkívül a Mostantól című dal, amellyel a 2020-as Dal című műsort is megnyerte a duó, melynek női tagja a fehérvári Nene zenekar énekesnője, az aranyhangú Orsovai Reni. 

Az ilyen sikereket mindig nehéz felülmúlni egy előadónak, és ahogy Rácz Gergő közösségi oldalán meg is említette, nem is hitt az "AHA" sikerében, mivel túl creepynek és lassúnak gondolta. A dal azonban elnyerte a rajongók tetszését, akik nem csak a koncerteken éneklik, hanem pörgetik a YouTube-on is, hiszen a napokban átlépte a 10 milliós megtekintést, ami igazán kiemelkedőnek számít a hazai könnyűzenei iparban. 

Vajon milyen slágerrel rukkol elő legközelebb Rácz Gergő és Orsovai Reni? Pár nappal ezelőtt a szemfüles rajongók már láthatták, hogy forog a legújabb klip, hiszen posztolt is róla az énekesnő. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!