Kiváló teljesítmény

2023.09.30. 15:00

Bearanyozódtak a Princess TSE táncosai Horvátországban!

Enying, Mátyásdomb, Lajoskomárom, Füle és Kisláng gyermekei által fémjelzett Princess TSE nem csak a határon innen, de azon túl is szárnyal. Pár nappal ezelőtt három világbajnoki aranyat, egy ezüstöt, egy bronzot és egy ötödik helyezést zsebeltek be Dudás Patrícia tanítványai. Mentoruk mosolya beszélgetésünkkor még szélesebbre húzódott, ha lehet ilyet mondani.

Kecskés Zoltán

A mosoly nem véletlen! Érmekkel és kupákkal térhettek haza táncosok.

Forrás: Princess TSE

– Ilyen fiatalon, ilyen nagy eredményt és címet megszerezni úgy gondolom ritka lehetőség és egy igazi kincs. Legfiatalabb világbajnokunk, Gergely Zsófia, aki mindösszesen 6 éves! Nagyon büszke vagyok és hálás mind a szülőknek is hogy így támogatják gyermekekben rejlő tehetséget és hisznek a tánc csodálatos világában, továbbá tanítványaimban is! – kezdte beszámolóját Dudás Patrícia, akitől meg tudtuk azt is, hogy hat koreográfiával és nyolc táncoslábúval indultak a versenyen.

– Különböző kategóriában neveztünk, mindenkinek az adott koreográfiájához igazítva. Az induló ellenfelek létszáma változó volt, akinek talán a "legnehezebb" feladata volt, ő Horváth Nóra Boglárka a show dance solo kategóriában, ahol 10 riválissal szemben küzdött még az 5. helyért. Nagy öröm számomra, hogy a bajnokságra szinte mindenki családdal érkezett és volt aki több napot is rá szánt a pihenésre előtte vagy utána. Mi Radnai Zoltán kollégámmal és a párommal is így tettünk. Csodálatos megmérettetést tudhatunk a hátunk mögött. Hasonló lendülettel és lelkesedéssel folytatjuk a munkát!

Eredmények (International Dance Open World Championship, Novalja)
1. hely: Gergely Zsófia - DiscoDance
1. hely Ács Flóra - LatinShow
1. hely: Kovács Hanna & Surgot Roxána- Twins ShowDance
2. hely: Burai- Antal Loretta & Juhászné Márkus Ágnes - Senior'ita ShowDance
3. hely: Nagy Lilla - Majorette Pompon solo
5. hely: Horváth Nóra Boglárka - ShowDance solo döntő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!