„Megtiszteltetés, hogy részese lehettem"

2023.05.06. 12:00

Oszvald Marika születésnapi jutalomjátékában Dudás Patrícia is szerepelt

Az örökifjú, Kossuth-díjas művész, Oszvald Marika 71. születésnapját és pályafutásának 50. évfordulóját ünnepelte április 30-án az Erkel Színházban. A mintegy 2400 fős közönség előtt bemutatott Sissi, a magyar királyné című operettben az egykori Fehérvár szépe, Dudás Patrícia is szerepelt vállalt. Élményeiről kérdeztük.

Kecskés Zoltán

Dudás Patrícia is fellépett a Sissi, a magyar királyné című operettben Oszvald Marika mellett.

Fotó: Szobonyai Patrícia

– Hihetetlen este volt! Mindenek előtt pedig szeretnék itt is gratulálni Oszvald Marika művésznőnek ehhez a lenyűgöző pályafutáshoz. Igazi példakép, páratlan amit letett az asztalra – kezdte beszélgetésünket Dudás Patrícia, majd a részletekről is beszélt:

Dudás Patrícia harmadik éve a Monarchia Operett tánckaraként szerepel a színházi darabban.
Fotó: Szobonyai Patrícia 

– Harmadik éve a Monarchia Operett tánckaraként szerepelek a Sissi, a magyar királyné című  színházi darabban. Számos helyen voltak már bemutatók az ország területén és külföldön is. Mindenhol kimagasló siker ismerte el a produkciót, de a múlt hétvégi egészen különlegesre sikeredett. Megható volt, ahogy a végén állva ünnepelte a nézőközönség a művésznőt és megtiszteltetés, hogy részese lehettem ezeknek gyönyörű pillanatoknak. Számomra hatalmas adrenalint adott, amit a közönségtől kapunk! Ez azért is szép, mert amit mi adunk a színpadról ők fogadni tudják, és ezáltal jön létre egy olyan különleges kapcsolat a művészek és a publikum között, amiért érdemes ezt az egészet csinálni – zárta gondolatait Patrícia. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!