Le a kalappal!

2023.05.26. 07:00

Bearanyozódtak a Dél-Fejér megyei táncos lányok

Enying, Mátyásdomb, Lajoskomárom, Füle és Kisláng gyermekei által fémjelzett Princess TSE csapatai mostantól magyar bajnokoknak mondhatják magukat. Mondanunk sem kell, hogy mekkora büszkeség ez a mentoruknak, Dudás Patríciának, akinek neve immáron nem csak Fehérvár szépeként, de tánctanárként is elismerést vívott ki magának a megyénkben és azon túl is.

Kecskés Zoltán

Az öröm pillanatai: magyar bajnok a Flamingo és a Loyal tánccsapata.

Fotó: Interjúlalany

– Ahogy mondani szokták, a győzelmet nem kell megmagyarázni, ez az egész egy hosszú és kitartó munka eredménye, amit a lányok nagyon megérdemelnek. Külön büszke vagyok rá, hogy egyéniben és csapatként is sikerült a Magyar Látványtánc Sportszövetség által rendezett országos bajnokságon a „B" kategóriában aranyérmet szereznünk. Nagy gratuláció jár ezért a Flamingo és a Loyal csapatunknak, na meg persze Nagy Lilla táncosunknak az „Ego szóló" legfényesebb érméért. De ahogy mondani szoktam, ez csak az út eleje, legközelebb az Európa-bajnokságon már az A kategóriában, azaz a profik között bizonyíthatunk. Természetesen, az egy teljesen más kávéház, de a lányok rászolgáltak, hogy az elitben is megmutathassák magukat.

Dudás Patrícia (b) büszke tanítványára, Nagy Lillára (j), aki egyéniben lett magyar bajnok.  
Fotó: Interjúalany

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!