Nem hiszitek el!

2023.04.05. 09:30

Az újvárosi tini szépség Dél-Olaszországba készül (Videó)

Fiatal és csinos. Horváth Lilla 2022-ben a tini-szépségverseny győztese lett. A korona ezúttal Itáliáig repítheti, ugyanis a Miss Hungary királynőivel és udvarhölgyeivel együtt egy különleges utazás vár rá.

Kecskés Zoltán

Horváth Lilla új élmények felé indul. Irány Olaszország!

Fotó: Seres András fotográfus

Az édesanya, Nagy Henriette lányával együtt örül a lehetőségnek, mivel azonban Lilla még nem nagykorú, elkíséri az útra. De vajon hová is utazik az újvárosi szépség?

– Lilla meghívást kapott a World Top Model Academy által minden évben megszervezett modell tanfolyamának részvételére, amit júniusban a dél-olaszországi  Salento félszigeten tartanak. Ezen a modell akadémián a divat, a mozi és a televízió világának kiváló szakemberei jelenlétében készülnek, tanulnak és fejlődnek a modellek – magyarázza az édesanya – A World Top Model Academy modellek képzését végzi, de maga a Word Top Model egy egyedülálló modell felfedező verseny, melyet évről évre 5 kontinens 50 országában rendeznek meg azzal a céllal, hogy új, tehetséges modelleket fedezzenek fel. Évente egyszer, a résztvevő országok mindegyikében modell versenyt rendeznek, melynek  győztesei, egy nagy nemzetközi megmérettetésen vesznek részt.

Ahogy beszélgetésünkből kiderült olyan gyönyörű városok adtak már otthont a döntőnek, mint Zürich, Berlin, Palma de Mallorca, Zanzibar, Miami, Lima, Düsseldorf, Milánó. 2022-ben ez a döntő Budapesten volt, az idei évben pedig Monte-Carlóban lesz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!