Megélni a pillanatokat

2023.01.05. 12:00

Vérpezsdítő táncot lejtett Dudás Patrícia (Videóval!)

Egy utánozhatatlan szamba showal kápráztatta el a tapolcai közönséget szilveszterkor Dudás Patrícia, 2016 Fehérvár Szépe harmadmagával a Casi Cubanos együttes tagjaként. A barna szépség az erről készült videót a feol.hu-val is megosztotta, amit olvasóink is megtekinthetnek.

Kecskés Zoltán

A Casi Cubanos együttes szilveszteri produkciója. Jobb szélen Dudás Patrícia, 216 Fehérvár Szépe.

Fotó: Casi Cubanos

A Berkes Mirjam által koreografált produkció – talán mondanunk sem kell – osztatlan sikert aratott a tapolcai Pelion Hotelben. A mintegy 20 perces lendületes, szexi brazil műsorszám nem csak hatalmas tapsot és ovációt kapott, de azt követően a közönséget is megtáncoltatták a csinos szambatáncosok. Ahogy Dudás Patrícia újévi köszöntőjében fogalmazott nagyon várja, hogy újabb rendezvényen találkozzon az érdeklődőkkel. Egyúttal 2023-as célját is megemlítette: 

– A pillanatok megélése az idei évre a legfőbb célom. Legyen szó a színházról, a táncról, vagy éppen a magánéletemről a pillanatokat szeretném megélni, mert azok egyszeriek és megismételhetetlenek – mondta. 

Dudás Patrícia (jobb szélén) szeretné megélni a pillanatokat 2023-ban.
Fotós: Casi Cubanos 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!