Frissen Fejérből

2022.07.27. 12:38

Elmarad a szerdai Halott Pénz-koncert a FEZEN-en (frissítve)

A sajnálatos hír sejthető volt, hiszen Járai Mark kedden közösségi oldalán értesítette rajongóit: a kapolcsi Művészetek Völgyén sem tud vendégszerepelni.

Szanyi-Nagy Judit

 

Mint írta, egészségügyi okok állnak a háttérben. Ezt nemrég a Halott Pénz ugyancsak közösségi oldali (Instagram Story) bejegyzése követte, amelyben kiemelték, az évek során nem sűrűn fordult elő, hogy lemondtak koncertet, de a mai FEZEN-essel sajnos ezt kell tenniük, ugyanis Márk továbbra is hangszálproblémákkal küzd.

Így szerda este a Halott Pénz helyett Horváth Tamás ugrik be a jubileumi bulira, méghozzá információink szerint 22 óra helyett 20 órai kezdéssel. Az este 10 órai "startpozíciót" pedig a Wellhello veszi át.

A 24 óráig látható Insta Story:

Hivatalos közösségi oldalukon írták: sajnos Márk nem gyógyult meg
Forrás: dedmani Instagram-oldal

Frissítés: 

A FEZEN Fesztivál közösségi oldalán megjelent egy esemény, amely szerint Horváth Tamás ma valóban 20 órakor kezdi koncertjét. Így a szerda esti programbeosztás a következő: 18.00–19.30 Dzsúdló, 20.00–21.30 Horváth Tamás, 22.00–23.30 Wellhello.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!