Tánc

2020.11.24. 15:00

Új dallal rukkolt elő a kedves fehérvári űrlény, ARi BARi (videó)

Hangszórókat a maximumra, fülbemászó pillanatok érkeznek!

Elekes Gergő

Forrás: Youtube

Még augusztusban számoltunk be portálunkon arról a hiánypótló műfajról, melyet két fiatalember, a fehérvári Kovács Norbert és a tihanyi Körmendi Roland, azaz a SMiTHMUSiX formáció hozott létre. A srácok akkor elmondták, mindketten nagyon szeretik a gyerekeket, ezért célul tűzték ki, hogy nagyon menő, populáris dalokat készítsenek gyerekorientált, edukációs szövegekkel, melyek a világ bármely pontján megállják a helyüket, és amit a kicsik és szüleik egyaránt élvezni tudnak. Így született meg ARi BARi, akinek első dala egyfajta bemutatkozás lett.

Második dalában, mely a Tánc címet kapta, a gyerekek (no és persze szüleik!) megismerkedhetnek egy különleges táncformával, mely vélhetően az ő bolygólyán része a kultúrának. Vajon a Földön is része lesz a popkultúrának?

Kapcsolódó cikk:

[embed]https://www.feol.hu/kultura/helyi-kultura/az-urbol-erkezett-szekesfehervarra-ari-bari-a-gyerekek-legujabb-baratja-4115825/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!