Körkérdés

2023.12.26. 12:43

Olimpiai bajnokunk is példát vesz a magyar labdarúgó-válogatottról (Videó)

Tótka Sándor szerint nagyon jó látni, hogy a magyar csapat mennyire tud küzdeni.

MW

Tótka Sándor a férfi kajakozó is erőt merít a fociválogatott sikereiből

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Az NSO Tv fociválogatottunk meneteléséről kérdezte meg más sportágak klasszisait: ezúttal a 2023-ban világbajnok vízilabda-válogatottunk csapatkapitánya, Jansik Szilárd és az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakos, Tótka Sándor osztotta velük a gondolatait.

Szerintem nemcsak a labdarúgást szerető emberek, hanem egész Magyarország követi a válogatottat, így természetesen én is. Nagyon jó látni, hogy a magyar csapat ennyire egyben van, ennyire jó a hangulat és ennyire tudnak küzdeni, s fel tudják venni a versenyt a világ élvonalába tartozó válogatottakkal is

 – mondta Tótka Sándor, aki a párizsi olimpiára készülő férfi kajaknégyes egységességének növelése érdekében szokott példát venni a labdarúgókról, illetve a vízilabdázókról is, derült ki.

Jansik Szilárdot, a vízilabda válogatott csapatkapitányát pedig arra kérték, vonjon párhuzamot a két csapat sikeressége között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában