Ronaldo irigykedhet

2023.10.03. 17:49

A Fradi a világ legjobb formában lévő csapata

Egy futballstatisztikákkal foglalkozó honlap adatai szerint az FTC mögött a Cristiano Ronaldo köré épülő szaúdi sztárcsapat, az Al-Naszr a második, a török Fenerbahce pedig a harmadik.

MW

Sigér Dávid, Michal Skvarka, Oleksandr Zubkov, Lovrencsics Gergõ, Ihor Haratin és Varga Roland, a Ferencváros játékosai megköszönik a szurkolók biztatását a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének harmadik fordulójában játszott Ferencváros - Dinamo Zagreb visszavágó mérkõzés után Budapesten, a Groupama Arénában 2019. augusztus 13-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Sokan féltették a Fradit, amikor a Sztanyiszlav Csercseszov kipenderítése után a futballcsapat élére kinevezett Máté Csabát egy hónapja leváltották Dejan Sztankovicsra. A magyar szakember irányításával szárnyaltak a zöld-fehérek (10 tétmérkőzésből egy vereség mellett 9-et megnyertek, közel 4-es meccsenkénti gólátlaggal), de a szerb utód sem okozott visszaesést. Eddig 5-ből 5 győzelem a Sztankovics-féle csapat mérlege, szintén imponáló gólkülönbséggel (19-2).

Mindennek köszönhetően az utóbbi 10 tétmeccs alapján a Fradi a legjobb formában focizó klubcsapat az egész világon, beleértve az élvonalbeli, sőt a másod- és harmadosztályú gárdákat is!

Forrás: transfermarkt.de

A futballstatisztikákkal foglalkozó Transfermarkt adatai alapján az FTC mögött a Cristiano Ronaldo köré épülő szaúdi sztárcsapat, az Al-Naszr a második, a török Fenerbahce (az immár a német Hoffenheimet erősítő magyar válogatott védő, Szalai Attila korábbi csapata) pedig a harmadik – egyaránt 10/10 győzelemmel. Ilyen hibátlan mérleggel egyébként csak hat klub büszkélkedhet.

A Fradi legközelebb csütörtökön (21.00, tv: M4 Sport) bizonyíthatja kiváló formáját: az Európa Konferencialiga főtáblájának első fordulójában az olasz Fiorentina vendégeként kezdi az F csoport küzdelmeit.

A teljes cikket a Metropol oldalán olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában