Krimi

2024.03.11. 10:11

Ezt üzenték vendégeiknek a kiégett visegrádi hotel vezetői

A visegrádi Hotel Silvanus szombaton kapott lángra.

MW

Fotó: Hotel Silvanus Facebook

Szombaton kigyulladt a visegrádi Hotel Silvanus. Az épület negyedik emelete teljesen kiégett, több száz embert kellett kimenekíteni, szerencsére nem sérült meg senki.

A kiégett visegrádi hotel vezetői üzentek
Fotó: Hotel Silvanus Facebook

A visegrádi hotelben kiégett egy egész emelet 

Pintér Róbert, a Hotel Silvanus igazgatója az MTI-nek elmondta: az újjáépítés gyakorlatilag elkezdődött. Kiemelte, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozások okán van tapasztalatuk abban, hogy egyik pillanatról a másikra hogyan menedzseljék a helyzetet. A meglévő foglalásokkal kapcsolatban közölte, sok megkeresést kapnak; mindenki maga döntheti el, hogy elmegy a szállodába, vagy nem.

Ezt üzenték vendégeiknek a visegrádi hotel vezetői

A kiégett visegrádi hotel vezetői vasárnap újra jelentkeztek és üzentek a vendégeiknek is.

Mint írták: vasárnap megkezdték a szálloda rendbetételét, a tűz miatt senkit sem bocsátanak el.

„Minden itt dolgozó munkatársunkhoz ragaszkodunk, mellettük vagyunk és maradunk, hiszen a Silvanus egy nagy család, személyzetünk páratlan, ez az erősségünk és ettől vagyunk mi az ország egyik legkedveltebb kikapcsolódási pontja, hiszen ahogy a mottónk is mondja: »A vendéget úgy kell fogadni és vendégül látni, mint amikor barátainkat, szeretteinket hívjuk meg otthonunkba.«”

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában