Krimi

2023.11.13. 11:19

Magyar kamionos miatt háborog egész Ausztria

Elfajult a koccanás az autópályán Salzburgnál: egy 19 éves lányt akart kitépni az ülésből egy magyar kamionos.

Forrás: Shutterstock

Fotó: WR7

Egy magyar rendszámú kamion a müncheni körgyűrűt elhagyva Salzburg felé tartott az A 99-es sztrádán. Aschheim és Kirchheim között járt már, amikor véletlenül nekikoccant egy autónak. A nyergesvontató sofőrje azonban nem állt meg, hiába integetett neki az autó anyósülésén ülő fiatal lány. Az este még október végén történt. Péntek volt, nem sokkal múlt délután három óra, ilyenkor hatalmas dugó alakult ki az autópályán a határ felé - írja a Bors.

Egy idő után mindkét jármű már csak lépésben tudott haladni, míg végül eljött a pillanat, hogy meg kellett állniuk. Először az autó fékezett, majd a mögötte érkező kamion. S ekkor egészen váratlanul, brutális fordulatot vett az addig piti incidensnek tűnő esemény. A magyar kamion anyósüléséről egy ötven körüli, kopasz, tagbaszakadt férfi szállt ki, aki komótos léptekkel az autó jobb oldali ajtajához sétált.

Durván elfajult a vita

Az autóban két fiatal lány ült. A vezető mellett ülő 19 éves utas leengedte az ablakot, hogy beszélni tudjon a férfival. 

De megszólalni már nem tudott, egyetlen hang sem jött ki a torkán. A kopasz ugyanis az autóhoz érve azonnal megragadta a torkát és fojtogatni kezdte. Először a leeresztett ablakon keresztül akarta kihúzni a védtelen nőt a kocsiból, majd egy idő után taktikát váltott és kinyitva az ajtót, ki akarta tépni az ülésből.

A lány életét az mentette meg, hogy közben elindult a kocsisor és barátnője hirtelen gázt adva lerázta az útszéli vendettára készülő magyart.

Őt most súlyos testi sértés és cserbenhagyás miatt keresi a rendőrség, de egyelőre nincs hír arról, hogy megtalálták volna.

De miért a váltótárs szállt ki a ponyvás, fehér vontatójú kamionból? Azért, mert azt is egy nő vezette, hosszú szőke vagy ősz hajú, egyelőre nem tudni pontosan, mindenesetre a két törékeny nőre a testes kopaszt küldte maga helyett. Őt közúti baleset okozása és cserbenhagyás miatt keresik.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában