Krimi

2023.11.06. 12:52

Két nyugdíjast vert meg egy parkolóban az agresszív sofőr, mert nem kapott elsőbbséget (videó)

Verekedés lett egy parkolásból, mert egy szlovák férfinek elgurult a gyógyszere.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: J.AMPHON

Megtámadott két idős embert egy szlovák férfi, mert nem kapott elsőbbséget, vádat emeltek ellene – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség. Február 26-án a két sértett egy komáromi áruház parkolójában nem adta meg az elsőbbséget az éppen arra autózó szlovák férfinak, aki emiatt dühös lett. Az elkövető feldúltan kiszállt a gépkocsijából, majd a neki háttal az üzlet felé sétáló, hatvanhat éves sértett nő után szaladt, akinek először felhúzta a fejére a kabátja kapucniját,

majd a hátánál fogva meglökte, mire az idős hölgy a földre esett, és az arcát beverte az aszfaltba. A támadó ezután a nő segítésére érkező hatvanöt éves férfival kezdett dulakodni, őt is legalább egyszer a bal szeme felett megütötte.

A két idős, koruknál és fizikai állapotuknál fogva a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen előéletű szlovák állampolgárságú  férfival szemben a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki. A dulakodásról egy térfigyelő kamera felvételt is készített, melyet itt tekinthet meg – írja a Magyar Nemzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában