Krimi

2023.09.12. 11:44

Azt hitték, részeg, pedig az életéért küzdött az utcán egy nő a VI. kerületben

Többen elmentek mellette, nem vették észre, hogy a hátán egy szúrt sebbel tántorog. Egy járókelőnek köszönheti az életét.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Szombaton délután a VI. kerületi Szondi utcában egy nőhöz hívták ki a mentőket, akiről a járókelők először azt hitték, hogy részeg, ezért van rosszul. Ám kiderült, sokkal súlyosabb a baj, ugyanis az 50 év körüli asszony a hátán egy szúrt sebbel szédelgett az utcán.

„Amikor odamentünk, kiderült, hogy a mentők egy asszonyt vizsgálnak, akihez kihívták a szakembereket, mondván, hogy magatehetetlen az italozás miatt. Aztán nem sokkal később azt is megtudtuk, hogy miután megvizsgálták, kiderült, hogy valaki hátba szúrta őt… Elég félelmetes volt az egész…” – mondta el a Metropolnak az egyik szemtanú.

A lap információi szerint az asszony mellett több ember is elhaladt, míg végre megállt valaki segíteni neki. Ekkor azonban még nem sejtette, hogy az asszony támadás áldozata: otthon összeveszett a férjével, aki egy késsel hátba szúrta a nőt.

 

Végül, úgy tudom, az asszonyt kórházba szállították. Elég rossz állapotban volt, így nagy szerencséje, hogy valaki megtalálta és mentőt hívott hozzá. Ellenkező esetben elképzelhető, hogy az utcán hal meg…

– mondta a Metropol olvasója.

Illusztráció: Shutterstock

Az esettel kapcsolatban a lap megkereste az Országos Mentőszolgálatot, ahol megerősítették a történteket. Az olvasó elmondását a rendőrség nemcsak megerősítette, ki is egészítette:

„Tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. szeptember 09-én 17.24 órakor érkezett bejelentés, miszerint a VI. kerület Szondi utca és Izabella utca kereszteződésénél egy sérült nőt találtak. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a nő szúrt sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeképpen a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottai 18 óra 40 perckor egy VI. kerületi lakásban elfogták a feltételezett elkövetőt, a nő élettársát. A BRFK VI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete, valamint kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását” – közölte a BRFK.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában