Krimi

2023.07.25. 16:57

Tragédia: meghalt egy 2 éves gyerek Szentesen

Az első hírek szerint a kerti medencében fulladt meg.

Illusztráció

Forrás: Mediaworks

Egy kétéves gyermeket találtak holtan egy szentesi ház udvarán – tájékoztatott a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Annyit árultak el egyelőre, hogy a rendőrségre kedden napközben érkezett bejelentés arról, hogy egy szentesi ház udvarán lévő medencében holtan találtak egy kétéves gyermeket. A nyomozók még vizsgálják, pontosan mi történt. Most még csak annyi biztos, hogy a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen – írja a delmagyar.hu.

Nem ez az első tragikus gyermekhalál a vármegyében az elmúlt napokban. Alig egy hete egy tömörkényi családi ház udvarán halt meg egy gyerek. Akkor azt írtuk, hogy a tragédiát a család kutyája okozhatta. A házőrző addig-addig forgolódott a gyermek körül, amíg a kutya lánca rátekeredett a kicsire és megfojtotta. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói akkor gondatlan emberölés miatt kezdtek vizsgálódni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában