Bulvár-celeb

2023.06.28. 05:00

Autósüldözés után átúszta a Dunát - hollywoodi filmhősnek képzelte magát a részeg sofőr

Nagyjából minden létező szabályt megsértett.

MW

A 32 éves férfinek már volt dolga régebben a rendőrséggel - hasonló okok miatt. Az ügyészség most börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

A sofőr 2022 májusában a hajnali órákban a III. kerületben a biztonsági övet nem használva, ittasan vezett egy lejárt műszaki érvényességű, forgalomból kivont autót. 

Forrás: Police.hu

A férfi az Árpád hídról lehajtva nagy sebességgel kanyarodott rá a Szentendrei útra. Ezt közelben tartózkodó járőrök észrevették, ezért a vádlott után hajtottak, hogy megállítsák. Erre a férfi gyorsítani kezdett, így a járőrök szirénát használva üldözőbe vették. A vádlott egy piros lámpán áthajtva behajtott egy parkolóba. Onnan gyalog menekült tovább a rakpart felé, majd átúszott a Dunán az Óbudai-szigetre, ahol a rendőrök elfogták.

Az ügyészség a többszörösen - köztük ittas járművezetésért is - büntetett férfit ismét ezzel a vétséggel vádolja, vele szemben börtönbüntetés kiszabását, továbbá a közúti járművezetéstől való eltiltását indítványozza - írja a Tények.hu Magyarország Ügyészségének közleménye alapján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában