Krimi

2023.04.24. 20:58

Eltemették Sanyikát, a kétéves kisfiút, akinek a holttestét egy csomagtartóban találták meg

A nevelőszülők azt állították, hogy a kisfiú megfulladt, nem tudták mit csináljanak, ezért tették a kocsiba és vitték el a rendőrségre. A nevelőszülők nem voltak ott a temetésen.

Forrás: TV2

Fotó: Tények

A sokat látott rendőröket is sokkolta, amikor egy házaspár azzal sétált be hozzájuk, hogy egy halott kisfiú van a kocsijuk csomagtartójába. A kétéves Sanyika mellett ráadásul ott volt a kishúga is az autóban.

Kiderült, hogy a kicsiket januárban vette magához K. Krisztián és a felesége, miután azok 17 éves, vér szerinti édesanyját anyaotthonba költöztették. 

A gyermek – úgy tudni – egy véletlen baleset következtében fulladt meg: nevelőanyja éppen etette Sanyikát, amikor a kisfiú félrenyelt, ekkor fulladt meg.

Sanyika halála nagyon megrázta a falubelieket, a temetésére rengetegen elmentek. A Tények úgy tudja, a fiú 17 éves édesanyja is jelen volt a búcsúztatón, ezzel szemben a nevelő szülők nem mentek el.

– Ismertem. Az unokámmal egyidős volt a gyermek. Sokat játszottak együtt a játszóházban, ott barátkoztak. Mindenki le van döbbenve, meg nagyon sajnálja a gyermeket – nyilatkozta az egyik gyászoló helybéli.

A fiatal anya a történtek után visszakapta kislányát, jelenleg egy anyaotthonban élnek együtt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában