Bulvár-celeb

2024.04.09. 05:01

Drasztikus döntést hozott a Next Top Model Hungary kiesője

Alföldy Anna távozott a Next Top Model Hungary versenyéből.

MW

Fotó: TV2

A Next Top Model Hungary versenye vasárnap este ismét véget ért egy lány számára. A zsűri úgy döntött, hogy Alföldy Anna nem folytathatja tovább. A Next Top Model Hungary versenyzője a Borsnak elmondta, nem számított rá, hogy távoznia kell, de abban egyetértett a zsűrivel, hogy legutóbbi képe nem volt meggyőző.

Drasztikus döntést hozott a Next Top Model Hungary kiesője, Alföldy Anna
Fotó: TV2

Drasztikus döntést hozott a Next Top Model Hungary kiesője

Alföldy Anna elmondta, izgalmas volt részt venni a műsorban, és annak is kifejezetten örült, hogy különböző testalkatú lányok tehették próbára magukat.

Anna a versenyből nemcsak rengeteg tapasztalattal és élménnyel, de új külsővel is távozott, ugyanis a zsűri kérésére sötétbarna haját hamar feketére festették, ezt pedig igen nehezen viselte.

Kiesése után amint tehette, azonnal rohant a fodrászához, hogy visszakapja régi hajszínét.

„Miután hazamentem a műsorból, első dolgom volt a fodrászomat hívni időpontért. Hajnali 6-kor felültem a vonatra, és már mentem is Esztergomba hozzá. Sokkot kapott, amikor meglátott. Hatórás procedúra kezdődött: fokozatosan le kellett szívni tőtől a hajvégig, majd újrafesteni”

– mondta a lapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában