Bulvár-celeb

2024.03.13. 11:05

Merész: 50 évesen vállalna gyereket a magyar színésznő

14 éve vannak együtt a párjával, nem adják fel, hogy saját gyerekük lehessen.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: metamorworks

Vajon mi lehet a hosszú párkapcsolat titka? Kevesen tudnak erre a kérdésre válaszolni. Gyebnár Csekka és párja, István azonban bebizonyították, hogy igenis létezik az a fogalom, hogy lelki társ és hogy a titok valójában sokkal egyszerűbb, mint hinnénk – írja a Bors.

– Meghoztuk a döntést, hogy nem szeretnénk megalkudni, hanem megvárjuk azt az embert, akit nekünk rendelt a sors. Több csalódáson túl voltunk már, és mindketten kiismertük már magunkat annyira, hogy tudjuk, mire vágyunk.

Feltétel nélkül szeretjük egymást, és abszolút hagyjuk élni a másikat.

Csodálatosan összecsiszolódtunk, de nem közös az összes program: neki is van saját hobbija, barátai és nekem is – kezdte a hot! magazinnak a színésznő. – A mai napig nagyon szépnek látom! Igaz, az idő eljárt fölöttünk, mindketten idén leszünk ötvenévesek, de elfogadtuk, hogy együtt öregszünk meg, és hát ez ezzel jár.

Gyebnár Csekka és párja, István: 14 éve tart a boldogságuk
Fotó: Gyebnár Csekka

Gyebnár Csekka szerint néha áldozatot kell hozni

A legjobb kapcsolatban is előfordulnak néha viták és kisebb-nagyobb feszültségek. Ám ha szeretünk valakit, akkor felül kell emelkednünk ezeken.

– Néha áldozatot kell hoznunk és komp­ro­misszu­mot kell kötnünk, de ha az ember megtalálja a párját, akivel abszolút összhangban van, 

akkor fene bánja, hogy a hétvégén megy a Forma–1! Boldog vagyok, hogy velem nézi – nevetett Csekka, majd elárulta, hogyan szokták megoldani Istivel a kisebb összetűzéseket. – Általában én szoktam megkérni, hogy beszéljünk meg, ha úgy érzem, hogy ezt-azt rendbe kell tennünk. Ugyanakkor én vagyok a pufogósabb is, Isti pedig a békülékenyebb, aki igyekszik elsimítani az ellentéteket.

„Lehet, hogy ez volt a próbatételünk”

Csekkát nyolc éve jegyezte el a párja; már akkor úgy határoztak, hogy nem házasodnak össze. Ez azóta sem változott meg, de a közös gyermekért folytatott küzdelmet nem adják fel.

– Úgy érzem, az, hogy nem házasodtunk össze, ad egy plusz fűszert a kapcsolatunknak. Emellett azt gondolom, hogy ha szeretem ezt az embert, márpedig annyira, hogy életem végéig szeretni fogom, akkor az elég – mondta határozottan.

 – Ő az első férfi, akinél azt éreztem, hogy neki szeretnék gyermeket szülni. Nagyon sokat tettünk ezért, és hálás vagyok  neki, hogy mellettem maradt, mert az én egészségi problémám miatt nem jött még össze.

Abszolút apatípus, rengeteg türelme van a kicsikhez. Úgy érezzük, hogy amíg van remény, hogy saját gyerekünk legyen, addig nem szeretnénk örökbe fogadni. Bízunk abban, hogy velünk is történhet ilyen csoda. Ennyi idősen is bevállalnánk a gyereket. 

Lehet, hogy ez volt a próbatételünk, és mivel sikerült kiállnunk, remélem, hogy megajándékoz minket az élet egy kisbabával. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában