Bulvár-celeb

2024.03.17. 07:15

Árpa Attila összejött az exével?

Árpa Attila mellett egy videóba feltűnt egy hölgy, aki régi ismerős lehet a rajongóknak...

Forrás: TV2

Árpa Attila magánéletéről nem sokat lehetett tudni az utóbbi időben. A legutolsó információ még az volt, hogy a Nagy Ő indulása előtt szakított a nála 19 évvel fiatalabb kedvesével, Czakó Alexandra színésznővel, illetve a műsorban választott párjával, Timivel sem voltak együtt sokáig. Azaz joggal gondolhatta mindenki, hogy a sármos tévés boldogan élte a szinglik életét, de most, a legújabb videójával ismét sikerült felkavarnia az állóvizet - írja a Bors.

Árpa Attila és Alexandra újra együtt?

Nos, minden jel arra mutat, hogy igen: a színész és volt kedvese ismét egy pár lehet. Attila ugyanis egy TikTok-videót tett közzé, amiben azt akarta megmutatni, hogy éppen most mi van az ő életében. 

A sok munkán, előadáson kívül pedig ott volt egy fotó, melyen Alexandrát ölelve mosolygott. Mi ez, ha nem egy szerelmi vallomás?

Természetesen a rajongók figyelmét is azonnal felkeltette a poszt, és máris szóbeszéddé vált, hogy Árpa szíve ismét foglalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában