Bulvár-celeb

2024.02.05. 07:25

Tolvai Reni elszólta magát: újra van párja

Új információt árult el.

Tolvai Reni énekesnő

Fotó: Markovics Gábor

Tolvai Renit a Megasztár ötödik szériájában ismerte meg az ország, és bizony a 2009/2010-es versenyt meg is nyerte. Reni egész Magyarországot elvarázsolta csodálatos hangjával, és mindenki azt gondolta, hogy személyében a hazai könnyűzene egyik legnagyobb csillaga ragyogott fel. És bár azóta is aktív előadó, folyamatosan adja ki az újabbnál újabb számokat, klipeket, most pedig új albummal tervez berobbanni, a várt sikereket mégsem érte el. Bár sokan kedvelik csodás hangját, olyan hatalmas rajongótábora még sincs, mint például Rúzsa Magdinak, és hatalmas arénákat sem tud megtölteni. Az utóbbi időben pedig nem is feltétlenül zenei karrierjétől volt hangos a sajtó. 

Tolvai Reni nem csak a hangját szereti mutogatni. Előszeretettel posztol nap nap után fotókat formás idomairól, gyakran mutatja meg csodás testét rajongóinak. Sőt, már a 

Megasztár alatt sem a hangja volt az egyetlen, amivel nagy hírnévre tett szert, már ugyanis akkor romantikus kalandba csöppent versenytársával, Kállay-Saunders Andrással. Végül a két énekes összejött, és hosszú éveken keresztül együtt voltak. Viharos és szenvedélyes kapcsolat volt ez, ami végül véget ért. Az utóbbi időben felreppent a pletyka, hogy talán ismét együtt vannak, ez azonban nem bizonyosodott be.

Új szerelem

Tolvai Reni most éppen Rómában van, valószínűleg nem egyedül. A világ egyik leggyönyörűbb városa és kulturális központja olyannyira leköti az énekesnő érdeklődését és figyelmét, hogy közben az Instagramon válaszol a rajongók által feltett kérdésekre. Egy rajongója pedig élesen bekérdezett: tudni szerette volna, hogy miért nem mutatja meg párját a nyilvánosságnak. Reni erre azt felelte, fél, hogy a média szétcincálja. Ezzel tehát elismerte, hogy újra boldog párkapcsolatban él, a magánéletét azonban védeni kívánja – írja a Ripost.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában