Bulvár-celeb

2023.11.14. 06:23

Megdöbbentek a rajongók Király Viktor külsején

Az énekes házassága miatt került padlóra, s ez meglátszik a külsején is.

MW

Fotó: Szabolcs László

Néhány hónapja derült ki, hogy Király Viktor és felesége, Anita házassága olyannyira megromlott, hogy be kellett látniuk, nincs visszaút. A sztárpár nyáron meghozta a fájdalmas döntést: el fognak válni.

Az énekest rendkívül megviselte az elmúlt időszak, mint korábban elmondta, rengeteget küzdöttek kapcsolatukért, de sajnos ez sem volt elég.

Viktor az utóbbi időben jó pár kilót felszedett, és ezt a rajongók is többször szóvá tették. Az énekes vasárnap este a Sztárban sztár leszek adásában tűnt fel ismét, így persze azonnal megszaporodtak a negatív kommentek a testsúlyával kapcsolatban.

Az énekes a Ripostnak azt mondta, már kezd jobban lenni, és egyre több motivációja van az edzéshez is. Ráadásul családja és barátai is támogatják ebben a nehéz időszakban, és erőt öntenek bele. Viktor arról is beszélt, hogy bár sokakban felmerülhetett, hogy esetleg valamilyen betegség is állhat súlygyarapodása hátterében, erről szerinte nincs szó, ugyanis az életmódja tökéletesen magyarázza a változásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában