Bulvár-celeb

2023.11.13. 10:25

Friss hírek érkeztek a Nemzeti Színház sérült művészeiről

A két művész pénteken, előadás közben sérült meg.

Mint arról korábban beszámoltunk, komoly színpadi baleset miatt szakadt félbe péntek este a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása. Szász Júliához és Horváth Lajos Ottóhoz mentőt kellett hívni, mindkettejüket kórházba szállították. Noha a baleset részleteit nem hozták nyilvánosságra, a Bors információi szerint Horváth Lajos Ottó tartotta kolléganőjét, Szász Júliát egy kis erkélyen. Az Üvegtigrisből is ismert színész ekkor váratlanul megszédült, mindketten átestek a korláton, majd a színpad deszkáira zuhantak több méter magasból. Mindkettejüket megműtötték.

A Semmelweis Egyetem most közölte: szerencsére már mindkét színművész jobban van. „Végtagsérülésekkel szállították pénteken a mentők a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikájára Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót, akiket még aznap megműtöttek. A Nemzeti Színház színészei jobban vannak, állapotuk stabil, de még nem hagyhatták el a klinikát” – írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában