Bulvár-celeb

2023.10.16. 16:55

Tippmixen és a Tippmixprón is Szoboszlaiék voltak a sztárok

A magyar–szerb meccs több nyereményt generált, mint a 2022-es vb-döntő, ráadásul a fogadások számát tekintve is népszerűbb volt, még a 2023-as BL-döntőnél is.

Kerkez Milos (b) és Szoboszlai Dominik ünnepel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország–Szerbia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. október 14-én. A magyar válogatott 2–1-re győzött

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A belgrádi 2-1-es siker után Budapesten is 2-1-re verte Szerbiát a magyar labdarúgó-válogatott az Eb-selejtezők G csoportjában. A sportfogadók nem csak Szoboszlaiék sikerének örülhettek, ugyanis a találkozó kapcsán minden idők legtöbb kifizetett nyereménye került sportfogadók zsebébe.

Az eddigi csúcstartó a 2022-es argentin sikerrel végződő vb-döntő volt

– közölte a Szerencsejáték Zrt. Hozzátették, hogy a fogadások számát tekintve is népszerűbb volt a magyar–szerb meccs a Tippmixen és a Tippmixprón, mint Messiék győzelme, vagy éppen a 2023-as BL-döntő.

A Szerbia elleni hazai selejtezőt Magyarország kezdte jobban, hiszen Varga Barnabás révén a 20. percben megszerezte a vezetést. A Fradi csatárának gólja 3,50-es szorzót ért a benne bízóknak, a szerb egyenlítés után bombagólt szerző Sallai Roland találata pedig 4,50-es oddsot jelentett fogadóknak. A mérkőzés kapcsán arra is lehetett tippelni, hogy Varga vagy Mitrovic, illetve hogy Varga vagy Szoboszlai szerez-e több gólt, mindkét különversenyt a vezetést megszerző csatár nyerte, előbbi esetben 4,55-ös, míg utóbbi összevetésben 3,95-ös szorzóért – írta a Szerencsejáték Zrt.

A mérkőzés végeredményére érkező a tippek 50 százaléka lett kiváló, 2,85-ös oddsért.

Akik pedig arra tippeltek, hogy Szoboszlaiék már az első félidő lefújásakor is vezetni fognak, 3,50-es nyereményszorzóval kalkulálhattak.

A Puskás Arénában játszott mérkőzéshez kapcsolódóan rendkívül népszerű volt a „Mindkét csapat szerez gólt” fogadási piac, itt a beérkezett tippek 99 százaléka várt gólváltást – 1,90-es oddsért. Hasonlóan remek találati arányt (99 százalék) hozott a „Hazai csapat – Gólszám 1,5” fogadási sor helyes tippje („Több mint 1,5”), illetve az „1. félidő – Mindkét csapat szerez gólt?” piac jó megérzése („Igen”), előbbi 2,73-as, utóbbi 4,60-as szorzót ért.

A tippek számában kiemelendő még a szögletekhez kapcsolódó piacok népszerűsége. A meccsen összesen 13 sarokrúgást végezhetett el a két csapat (3-10), a „Szögletszám 9,5”, valamint a „Szögletszám 10,5” fogadási sorok helyes tippjéért így 2,33-as, valamint 3,00-s szorzó járt, ráadásul előbbi esetében 90 százalék, utóbbinál pedig 94 százalék volt a helyes tippek aránya.

Egy budapesti Tippmix-játékos 10 000 forintos téttel, 3-as kötés típusú fogadással 1 210 938 forintot nyert, eltalálva többek között a magyar sikert gólváltás mellett

-  olvasható a társaság közleményében.

Azt is elmondták, hogy egy Tippmixpro-játékos 10 000 forintos téttel, 7-es kötés típusú fogadással 541 019 forintot nyert, helyesen megérezve több esemény mellett Marco Rossi válogatottjának győzelmét, de jól tippelte meg azt is, hogy legalább 8 szöglet mellett a magyarok kapnak több büntetőlapot.

Eurómilliókat érhet a magyar válogatott meccse Szerbia ellen
Ha Szerbia után a Litván találkozót is sikerrel veszik a magyarok, biztosan kijutnak a 2024-es, Németországban rendezendő Eb-re, amit eurómilliókkal jutalmaz a kontinentális szövetség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában