Bulvár-celeb

2023.10.13. 06:02

Rázós helyzetbe kerültek, a biztonságiak mentették meg az Ázsia Expressz szereplőit Mexikóban

Olyan történt a forgatás alatt, amire még eddig nem volt példa.

MW

Fotó: TV2

Komoly veszélybe kerültek az Ázsia Expressz szereplői – derült ki a szerdai adásból.

A széria most Latin-Amerikában forgott, köztük mexikói és guetamalai helyszíneken. Mivel ezek az országok nem a biztonságukról híresek, a szereplők és a stáb mellé biztonságiak is csatlakoztak, hogy ne történjen baj.

Szerencsére eddig nem is volt probléma, de valószínűleg csak azért, mert ők közbeléptek, mint ahogy láthattuk szerda este is – szúrta ki a Bors.

Ebben az adásban ugyanis olyan történt, amire még nem volt példa.

A párosok szállást kerestek éjszakára, Alekosz és barátnője, Varsányi Réka több házba is bekopogtattak, de nem nagyon akarták befogadni őket éjszakára.

Végül egy hölgy azt mondta, befogadja őket, de előtte még fel kell hívnia a férjét. Fél óra eltelt, és még semmi nem történt, amikor egyszer csak megjelent négy-öt autó és rengeteg fegyveres rendőr, akik körbevették őket. 

Réka nagyon megijedt, de szerencsére Alekosz megőrizte a hidegvérét és beültetett mindenkit a stáb kocsijába, amit magukra zártak. Hamarosan szerencsére megoldódott a probléma, és baj nélkül elhagyhatták a helyszínt.

Éjjel viszont két másik párossal együtt egy biztonságos hotelben szálltak meg, amire még soha nem volt példa a műsor történetében.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában