Bulvár-celeb

2023.09.12. 17:00

Végre kiderült Schobert Lara rejtélyes szerelmének kiléte

Kazincbarcikai focistát szeret Rubint Réka és Schobert Norbi lánya.

MW

Forrás: TV2

Schobert Larára ismét szerelmes, ezt a szülei nyomdokaiba lépő és fitneszedzőnek tanuló lány maga árulta el. Úgy tudni, hogy az idei a családi nyaralást is az új párja miatt hagyta ki. Közben kiderült, hogy egy nála 10 évvel idősebb, 29 éves labdarúgóról van szó, aki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatában játszik.

Larát egyre többször látták Kazincbarcikán, ahol a stadion környékén is feltűnt. Augusztus közepén pedig már mérkőzésen is ott szorított párjának. Sőt, egy 24 óráig látható Instagram sztoriban egy kissé rejtélyes fotót is megosztott, amelyen éppen csókot váltanak a pálya szélén. 

 

Mint a Boon.hu írja cikkében, már a fotó és az adatok alapján is lehetett sejteni, de időközben csapatközeli információból is úgy értesült a portál, hogy Szekszárdi Tamásról van szó.  Az öccsével együtt a Barcika hátvédsorát erősítő Tamás Pakson kezdte a pályafutását, de megfordult Siófokon, Vácon és Nyíregyházán is, illetve tavaly Szolnokról igazolt Kazincbarcikára.

Fotó: Kolorcity Kazincbarcika SC / Forrás: Boon.hu

Hivatalosan még sehol nem jelentek együtt és erősítették meg a szerelmüket, de vélhetően ez sem várat már magára sokáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában