Bulvár-celeb

2023.09.15. 07:05

Így néz ki Tóth Vera smink nélkül

Az énekesnő legújabb bejegyzésében arról ír a közösségi oldalán, hogy mennyire fontos az önelfogadás, egy teljesen natúr képet is megosztott hozzá az arcáról.

Forrás: TV2

"Van egy dalom, aminek az a címe, hogy a “Tükör túlfelén”. Már a cím is beszédes, de minden koncertemen elmondom a dal történetét, ami arról szól, hogy hány emberen, szerelmen, helyzeten keresztül próbáltam magam meghatározni az évek során, ki, ahogy látott, úgy hittem el magamról a sok-sok valótlanságot. Hiszem azt, hogy egyszer eljututsz arra szintre, hogy már csakis a saját lelkeden át láthasd magad és el is hidd, hogy nem számít, milyen tested van, hogy formálod a stílusod, ha azt méltón tudod viselni" - írta a bejegyzésben.

 A természetesség a legszebb dolog a világon, az egész életem erről szól, a zenémben, a színpadi létben, és megpróbálom a külsőmben is tükrözni ezt a filozófiát. Szépek vagyunk, jó így. 

Ne dönts meggondolatlanul és próbálj meg egy valódi képet látni magadról, a torzult kép nem vezet jóra és mindig lesz, aki bevállalja azt, hogy segítségével elfedhesd valódi önmagad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában