Gyógyíthatatlan

2023.08.05. 06:30

Titokzatos betegség miatt forog a világ a csinos énekesnővel

Gyógyíthatatlan betegsége miatt nagyon megviselik a frontok a gyönyörű énekesnőt, Zentai-Bata Adriennt, Barbeet. A csinos édesanya elmondta: van, hogy amikor rátör a szédülés, olyankor az imádott kislányát, a nyolc hónapos Zoét sem tudja a karjaiban tartani.

MW

A betegség miatt előfordul, hogy nem tarthatja karjaiban Zoét

Forrás: Facebook/Ripost

Az egykori tinisztár, Barbee nem csupán a baba körüli teendők miatt fáradtabb mostanság,  de meg kell küzdenie a gyógyíthatatlan betegségével is, azaz a BPPV-vel. A jóindulatú helyzeti szédülést egy betegség vagy akár egy rossz mozdulat is kiválthatja, de a frontok is felerősítik. 

Jönnek, mennek a frontok, amik jócskán rádobnak egy lapáttal a rossz közérzetre, és még csak gyógyszert sem szedhetek. Ugyan tüneti kezelés, de legalább enyhíthetné a szédülést, ám mivel szoptatok, ezt sem lehet, így marad a gyógytorna

mondta a Ripostnak a kismama, akinek az élete a nyolc hónapos kislánya, Zoé körül forog. 

– Már sokféle ételt eszik ugyan Zoé, de még szopizik is, így most sajnos gyakran előfordul, hogy megszédülök egy-egy pillanatra. Szerencse, hogy a babánk nem igényli, hogy mindig a karomban legyen, mert az veszélyes lenne, ha vele is megszédülnék. Ilyenkor olyan, mintha kihúznák egy pillanatra a talajt a lábam alól – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta: a betegsége miatt autót sem vezethet, hiába van jogosítványa. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában