Bulvár-celeb

2023.08.22. 22:03

Sírva várja haza 100 éves feleségét a 105 éves Laci bácsi

Margit nénit a rokonok egyik nap elvitték, azóta nem tudni róla semmit.

MW

Fotó: TV2 / Tények

30 éve élt boldog házasságban a 100 éves Margit néni és a 105 éves Laci bácsi. A pár 1938-ban találkozott először, és bár nem találtak rögtön egymásra, végül 60 év múlva újra találkoztak, házasságot kötöttek, nemrégiben pedig Margit néni 100. szülinapját ünnepelték és azt is eldöntötték, hogy nemsokára együtt vonulnak be egy idősek otthonába.

A szívmelengető történet azonban három hete borzasztó fordulatot vett, amikor Margit nénit a költözés előtt egy nappal rokonai elvitték sétálni, és azóta semmit sem tudni róluk, nem jelentkeztek, Margit néni eltűnt, a rokonokat pedig nem lehet elérni.

Laci bácsi a Mokka hétfő reggeli adásában könnyeivel küszködve azt mondta, az ő élete imádott felesége nélkül már semmit sem ér, és csak azt szeretné, ha Margit néni, aki orvosi ellátás alatt áll, hazatérne.

A Tények riportjából az is kiderül, hogy a házaspár szarvasi otthonának zárát lecserélték, Laci bácsi már be sem tud jutni oda, ezért ügyvédet fogadott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában