Boldogság

2023.07.12. 16:00

Nem titkolózik tovább, Kollányi Zsuzsi megmutatta szerelmét

A háromgyermekes elvált énekesnő szívét egy séf rabolta el.

Forrás: Bors

Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland 2022-ben ismerkedtek meg egymással a Konyhafőnök VIP című műsorban, ahol az énekesnő főzött, Roland pedig a felkészítő séf volt. A kettejük között lobbant szikrának pedig egyikük sem tudott ellenállni. És nem is akart...

"A legutóbbi Konyhafőnök VIP-ben szerepeltem 2022-ben, és Roli volt az egyik felkészítő séf, mivel ő nyerte a verseny 2021-es civil évadát. Már az első találkozásnál éreztük, hogy ebből valami komoly is lehet" – nyilatkozta Zsuzsi a hot! magazinnak.

Minden kapcsolatban fontosak a szeretetnyelvek, amikkel a felek kifejezhetik az érzéseiket a másik irányába.

 

A legnagyobb szeretetnyelvünk a fizikai érintés, ölelés. Emellett az is fontos, hogy verbálisan kifejezzük azt, hogy szeretjük egymást. Ami különbség, hogy én aján­dé­ko­zó­sabb vagyok. Az nekem fontosabb, mint Rolinak, de majd rászoktatom, vagy megsértődöm

 

– tette hozzá nevetve Zsuzsi.

A kapcsolatuk jellemzésénél nem gondolkoztak sokáig: szinte ömlöttek belőlük a szavak, amikor az érzéseikről kellett beszélniük.

„Azt gondolom, kezdetben minden kapcsolatban van fellángolás és kémia; nálunk ez még mindig jelen van, csak hozzátársult nagyon sok megértés, megismerés. Lett az egésznek egy szép mélysége, szerintem innen indul minden, aminek van értelme” – mesélte az énekesnő.

Forrás: Hot! magazin

Mindketten válnak 

Az elejétől meglévő kölcsönös szimpátia egy idő után átalakult vonzalommá.

 

"A második találkozáskor elhívtam kávézni. Szerintem a második randink óta mondható, hogy kapcsolatocskánk van, ennek szerintem lassan egy éve, de fontos leszögezni, hogy nem voltunk már párkapcsolatban, amikor összejöttünk.

 

 Sajnos azóta nem volt randink, mert nincs időnk rá. Igyekszünk eleget tenni azért, hogy a kapcsolatunk tüzes maradjon. Van köztünk 100 kilométer távolság, Zsuzsi mellett három, mellettem pedig egy gyerek, emellett ott van még a válás, ami folyamatban van mindkettőnknél, plusz az üzletek. Amennyi időt beleteszünk abba, hogy mi egymással tudjunk találkozni, arra lehet mondani, hogy minden erőnket bevetjük azért, hogy együtt tudjunk lenni, sőt mindent megteszünk azért, hogy ez olyan kapcsolat legyen, ami jó, ne pedig csak arról szóljon, hogy együtt vagyunk, és kész, nem történik semmi" – mesélte Roland.

„Rolinak és nekem is az életünk legnehezebb éve volt ez – vette át a szót Zsuzsi. – 

 

Sokat elárul az egymáshoz való kötődésünkről az, hogy még mindig itt ülünk egymás mellett, annak ellenére, hogy sok olyan dolgot kellett átélnünk, ami önmagában is megtör nagyon sok embert, nemhogy kapcsolatokat.”

 

Nyilván nekünk is voltak csörtéink, de a vége mindig az, hogy együtt szeretnénk megoldásokat találni, és ez a lényeg - írja a Hot! magazin nyomán a Ripost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában