Bulvár-celeb

2023.07.21. 11:10

Lebuktak: most már biztos, hogy Marics Peti és Kovács Gyopár együtt vannak

Mindent bizonyító fotó készült a gyönyörű lányról.

MW

Forrás: Instagram

Régóta pletykálnak Marics Petiről és állítólagos barátnőjéről, ám azt egyikük sem erősítette meg, hogy valóban egy párt alkotnak. Most azonban egy fotó sok mindent elárult.

Egyre nehezebb követni Marics Peti és Kovács Gyopár történetét. A fiatalokról hol azt lehet hallani, hogy együtt vannak, hol pedig arról suttognak, hogy véget ért a románcuk. Utóbbira akkor gyanakodtak a rajongók, amikor Marics eltörte a lábát, a színésznő viszont vígan nyaralt nélküle.

Ám úgy tűnik, a vakációnak időközben vége lett, Gyopár pedig kilátogatott a ValMar koncertjére is a minap.

Forrás: Reddit

A ValMar duó fellépett a Campus Fesztiválon, ahol Gyopár  Valkusz Milán barátnőjével, Petrával fotózkodott. A szemfüles internetezők érdekes dolgot szúrtak ki a képen: a színésznő Marics pulóverében van a képen, ami szerintük egyértelmű bizonyítéka a fiatalok szerelmének.

Persze, Peti pulcsijában feszít. Mindenki tudja, Peti az övé

- fogalmazott a posztoló, aki úgy felborzolta a kedélyeket a bejegyzésével, hogy a fotót nem sokkal később törölték.

Úgyszintén a kommenteket is, amelyekben arról írtak a felhasználók, hogy Peti és Gyopár kapcsolata csupán látszat, és Tóth Andival jobban járna az énekes.

Az ilyen kommentek után nem csoda, hogy a színésznőnél is betelt a pohár. Hogy miként reagált az őt folyamatosan érő pletykákra, kiderül a Ripost cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában