Bulvár-celeb

2023.06.28. 12:30

Végre kiderül, mi az igazság Király Viktor házasságáról?

Egy közeli ismerős bizalmas dolgokat is elárult az énekesről és feleségéről.

MW

Király Viktor és felesége, Anita

Forrás: Bors

Hónapok óta találgatja mindenki, mi történik a Király Viktor és felesége, Anita magánéletében, sokan aggódnak értük, hiszen szépek voltak együtt. Elképzelhető, hogy a gyerek születése után idővel megváltozott a kapcsolatuk. A rajongók szurkolnak, hogy a szimpatikus házaspár kilábaljon a válságból, és újra boldog családként éljenek.

Vajon miért nem jutottak még dűlőre a hogyan tovább kérdésében? 

Király Viktor az utóbbi hónapokban talán egyszer nyilatkozott a magánéletéről, akkor is elég ködösen, és azt mondta: dolgoznak a békülésen. A feleség, Anita pedig egyáltalán nem akar beszélni a múltról. 

 A fő kérdés persze az, hogy mi lesz a kisfiukkal.

Ismerőseik szerint már nem lakik együtt a pár, de persze csak ők tudhatják annak az okát, hogy miért nem élnek együtt. Talán az sem segített a kapcsolatukon, amiről Anita tavaly így nyilatkozott a hot! magazinnak: 

Viktor maga is egy nagy gyerek, aki folyton viccelődik, szórakoztat engem; néha úgy érzem, két gyerekem van.

Mindenesetre most úgy tűnik, hogy a békülést csak Viktor akarja igazán. Olyan fotókat látni a közösségi oldalán, mintha minden rendben lenne.

Az egyik képenViktort arcra puszival köszöntötte a felesége apák napján . Erről a fotóról megoszlanak a vélemények: egyesek szerint Anita alig mutatja magát, csak egy puszi volt, amit bárki kaphat, szóval ez a kép nem mutat semmit.

Hogy mi az igazság velük kapcsolatban, kiderül a Bors cikkéből.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában