Bulvár-celeb

2023.06.16. 21:35

Csősz Bogi jó cserét csinált, új párjával fotózták

Az első közös fotón csak úgy ragyogtak.

Forrás: Ripost

Csősz Boglárkára alig egy évvel a válása után rátalált a szerelem. Az üzletasszony 2022 tavaszán jelentette be: 15 év után elválik török férjétől, Burak Talu-tól. A csinos nő ezután a munkába temetkezett, és nem hajszolta a szerelmet, ami mégis rátalált - írja a Bors.

Vörös szőnyegen csókolta a szerelme

Néhány héttel ezelőtt a hot! magazinnak beszélt először arról, hogy ki rabolta el a szívét. Egy jóképű, civil szakmát űző férfiről van szó, akivel a véletlen sodorta össze. Egy rendezvényen találkoztak, ahol rögtön meg is beszélték a következő találkozót.

Mivel egyikünk sem a felszínes kapcsolatok híve, ezért sok időt adtunk egymásnak az ismerkedésre, a fokozatos kapcsolatépítésre, és ez segített abban, hogy igazán mélyen bízzak, megnyíljak valakinek. Úgy érezzük, hogy hosszú távon tudunk együtt tervezni, de mindent az idő dönt majd el 

– fogalmazott akkor a csinos üzletasszony, aki most új szintre emelte kapcsolatát.

A sztárvilágban ugyanis fontos jelentősége van, hogy egy híresség egy nívós rendezvényen kivel jelenik meg. Bogi úgy döntött, meglépi a következő lépcsőfokot, s a csütörtök esti JOY Social Media Award gálára a rejtélyes lovagot hívta el kísérőjének.

Fotó: Nagy Zoltán / Forrás: Bors

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában