Bulvár-celeb

2022.12.05. 19:15

Ismert zenészt fenyeget veréssel Curtis

Ringbe száll a rapper, aki kihívójának most üzent.

Fotó: Bors

Amióta hazatért a dzsungelből, Curtis meg sem áll: fellépései és jótékonykodása mellett napi szintű bokszedzéseket is beiktatott sűrű napirendjébe. Curtist nemrégiben megkereste egy szlovákiai rapper kollégája, hogy kihívja egy ökölvívó mérkőzésre. A zenész imádja a küzdősportokat, szívesen vállalta el a kihívást, így nagyobb fordulatszámra pörgette az edzéseit.

Ez lesz az első hivatalos boksz mérkőzésem, noha gyerekkorom óta folytatom ezt a küzdősportot. Régóta ismerem, és tiszteletem a munkásságát Rythmusnak, a kihívómnak, és állok elébe! Férfias küzdelemre lehet számítani!

– mesélte a Borsnak Curtis, akit napi két edzéssel Garai Lajos készít fel a meccsre. A zenész nagyon komolyan veszi az összecsapást, és azt is elárulta nekünk, hogy mi az erőssége a ringben.

Jobb ha komolyan veszi az ellenfelem a jobbosom, ami elég ütős, akárcsak a szövegeim!

– viccelte el Curtis, akinek saját bevallása szerint az elmúlt időszakban sikerült leadnia plusz kilóit, és jobb lett az állóképessége is.

A szlovákiai magyarok alig várják a mérkőzést, akárcsak én! Ott óriási figyelem övezi ezeket az úgymond barátságos meccseket, van, hogy több tízezren vesznek jegyet egy ilyen gálára, így én is megadom a módját. Rengeteg magyar szívű szlovákiai támogat engem, én pedig az ő tiszteletükre az Ismerős Arcok, Nélküled című ikonikus dalára fogok bevonulni a ringbe – mondta Curtis, akit bátyja, barátai, és munkatársai kísérnek el december 27-én, Brno-ba.

Címkék#curtis#box

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában