Szomorú

2022.01.24. 10:15

Újabb tragikus fordulat L.L. Junior fiának ügyében

Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják Hopp Csilla barátnőjét, aki jelen volt Dávidka tragikus baleseténél.

Nem túlzás azt állítani, hogy az egész ország fellélegzett, amikor kiderült: L.L. Junior volt felesége, Hopp Csilla ellen megszüntette a budapesti VI. és VII. kerületi ügyészség az eljárást. Nem vádolták meg emberöléssel a fiatal asszonyt, aki egy fatális balesetben elvesztette L.L. Juniorral közös, alig hároméves kisfiát, Dávidkát – derül ki a Bors cikkéből. 

A zenész exe másfél évet várt erre a döntésre, azóta se éjjele, se nappala nem volt. A felfoghatatlan lelki fájdalmak mellett még attól is tartania kellett, hogy esetleg elveszik tőle Lacikát is, a nagyobbik fiát, akinek szintén L.L. Junior az édesapja.

A sokakat foglalkoztató ügyben bekövetkezett áttörés azonban egy nem várt, szomorú fordulatot is hozott. Az ügyészség ugyanis a Hopp Csillát felmentő közleményben azt is leírta, hogy a nő legjobb barátnője, Kármen ellen vádat emelnek gondatlanságól elkövetett emberölés vétsége miatt.

Az illetékes kerületi ügyészség álláspontja szerint az édesanya barátnője mulasztott, ezért felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozták. Az ügyészségnek egy hónapja van kiküldeni a hivatalos papírokat, melyek pont azokon a napokon érkezhetnek, amikor Kármen világra hozza gyermekét.

 

Közleményükben ezt írják: „A 3 éves gyermek az idősebb testvérét követve lelépett a zebrára, azonban a mellette álló vádlott ekkor őt visszahúzta, visszatartotta és rászólt, hogy nem szabad tovább menni, mert piros a lámpa. Ezt követően a vádlott – mivel kizárólag ő tartózkodott közvetlenül a gyermek mellett, aki így az ő felügyelete alatt állt – megfogta a kisfiú kezét. A gyermek ennek ellenére, pár másodperc múlva, ismét kiszaladt az úttestre.” 

Ekkor történt a tragédia 2019-ben: a zebrán halálra gázolták Lacikát, aki féktávolságon belül szaladt ki az úttestre.

Borítókép: Ripost

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában