Vallomás

2021.11.29. 11:08

Brutálisan eltorzult Hódi Pamela teste a szülés után (videó)

Hódi Pamela szerint eltorzult a teste második gyermekének megszületése után. Ezért még párja, Tóth Bence sem láthatta őt meztelenül.

Szülés utáni külsejéről vallott kendőzetlen őszinteséggel Hódi Pamela. A népszerű influenszer Lilu YouTube-műsorának a vendége volt, ahol elmondta, úgy eltorzult a teste, hogy még szerelme, Tóth Bence előtt sem vetkőzött meztelenre.

Teljesen tudatában voltam annak, hogy borzasztó a látvány, amit a tükörben látok. Nem szenvedek testképzavarban, pontosan látom azt, ha zuhanyzom, levetkőzöm és belenézek a tükörbe és amit látok azzal nem feltétlenül vagyok elégedett. Na hát ez szülés után most sem volt másképp, ahogy nyolc évvel ezelőtt sem

- vallotta be Pamela.

Elmondta, sokszor volt, hogy elsírta magát, akár terhesen is.

Én úgy szoktam fogalmazni, hogy mint egy gorillamama, úgy néztem ki. Sokszor voltam mélyponton a külsőm miatt

- tette hozzá.

Hódi Pamela még 7 kilótól szeretne megszabadulni, de egyelőre nem vett még rá a lélek, hogy elmenjen edzőterembe.

„Nem tudnám kivitelezni, egyelőre úgy érzem, és nem is vágyom vissza. Szeretnék jó barna lenni, de ezt sem tudom megoldani, két éve nem voltam napon. Belsőleg pedig nekem Bence a legfontosabb. Ő nyújtja nekem folyamatosan azt a lelki erőt, támaszt, aki azt mondja, bárhogy kinézhetek, a legszebb vagyok neki a Földön. És nem azért, mert gyereket szültem neki, hanem mert ő egészen egyszerűen ezt így gondolja” – mesélte Pamela.

Bőre színére visszatérve elmondta, amikor albérletben éltek, nem tudott napozni, aztán pedig terhes lett.

Most pedig annyira brutálisan torz volt a testem szülés után, hogy nem mentem ki napozni, egy fürdőruha nem jött volna fel rám. Én azért eléggé szemérmes vagyok, nekem nagyon számít, hogy Bence még úgy nézzen rám, ahogy én szeretném, ezért nem is nagyon mutatkoztam előtte meztelenül

- fogalmazott az influenszer a Bors cikke szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában