itt a lehetőség!

2019.08.18. 07:25

Nem csak a pap tanul holtig, a sörfőzők is

A piacképes tudás megszerzése fontos feladat és nem csak a fiatalok számára, hiszen nem csak a jó pap számára válik hasznossá, ha holtig tanul. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága partner ebben, ezért hirdeti azt: „Tanuljunk együtt!”!

Palocsai Jenő

A sörkészítés kerül ezúttal a „tudás-üsbe” Fotó: Shutterstock

A kamara tagjainak megadatott az a lehetőség, hogy az ősszel újrainduló oktatásban részt vehetnek. Ez különösen igaz az élelmiszeripari vállalkozásokra és a kistermelőkre. Jelenleg olyan képzésre van igény, amelynek keretében gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére nyílik lehetőség. Ezek azért lehetnek hatékonyabbak a más jellegű oktatási rendszereknél, mert szinte azonnal átültethető ez a tudás a mindennapi tevékenységbe. Ez új, modern képzés, ahol a tudás átadása interaktív módon történik, kérdezhetnek, tanulhatnak a szakemberektől a konzultációk során.

A sörkészítés kerül ezúttal a „tudás-üsbe”
Fotó: Shutterstock

A sörkészítés kerül a köztestület nagy tudás-üstjébe szeptembertől. A serfőzés tanulása során az arra vállalkozók elleshetik azokat a fogásokat, amelyekkel kialakíthatják a saját maguknak és az általuk megcélzott piacnak megfelelő íz- és élményvilágot. A minőségi italkészítés alapjait átadó egynapos képzést a köztestület fizeti tagjai számára, így nem kell mást tenni, mint regisztrálni és ott lenni a gyártás folyamatát bemutató rendezvényen szeptember 6-án Budapesten, a Szent István Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában