Foci

2009.08.26. 02:29

Ligakupa: döntetlen

Pápa - Immár az ötödik fordulót rendezték a labdarúgó Ligakupában, a sorozatban eddig remeklő Videoton FC a Lombard Pápa otthonába utazott.

Bobory Balázs

Pápa (bb) - Immár az ötödik fordulót rendezték a labdarúgó Ligakupában, a sorozatban eddig remeklő Videoton FC a Lombard Pápa otthonába utazott. A két csapat nem is olyan régen már egymásnak esett a Perutz stadionban, akkor a Vidi Alves hajrában szerzett góljával 1-0-ra nyert. A piros-kékek - Tujvel - Vadász, Vaszicsku, Radovics, Présinger (Fejes) - Milanovic (Kovács T.), Szakály (Dario), Demjén (Szolnoki), Móri - Moriera, Baracskai - most nem vártak sokáig, és már a 4. percben vezetést szereztek Szakály Dénes révén. Az első félidőben uralta a játékot a vendégcsapat, ezért is volt meglepő, hogy a fordulás után a Veszprém megyeiek fordítani tudtak, előbb Tóth Gábor egyenlített, majd Béres fejese jelentette a vezetést a hazaiak számára. A 2-2-es végeredményt a brazil támadó Alison alakította ki, a Vidi idegenlégiós csatára egy szabadrúgást követően volt eredményes, ezzel pontot mentett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!