Foci

2014.08.27. 15:05

Kellemetlen rajtot vett az U17

Székesfehérvár - Az U17-es korosztály kiemelt bajnokságában a Videoton FC méretes zakót kapott, a Puskás AFC később kezdi a csatározásokat.

Ferencz Balázs

Bp. Honvéd FC–Videoton FC 3-0 (0-0)

Vezette: Skultéti Csaba.

Bp. Honvéd FC: Vajda D. – Rádi, Falusy, Nemes B.(Gergényi), Király – Bence, Hegedűs (Bodrogi), Soós D., Kovács N. (Tömösvári) – Vajda R.(Bíró Á.), Kundrák. Vezetőedző: Farkas Tibor.

Videoton FC: Sándor – Fiáth, Dobsa L., Lencsés, Hegedüs – Szabó R. (Fonyódi), Báles (Oláh D.), Szekeres (Paál), Szántó – Pápai (Bokor), Kovács S. Vezetőedző: Vajda Gusztáv.

Gól: Soós D.(61., 80.), Tömösvári (71.).

Vajda Gusztáv, az U17 edzője. Fotó: www.vidi.hu

2. forduló

Videoton FC–MTK Budapest 0-10 (0-0)

Vezette: Széplábi Gábor.

Videoton FC: Bátyity – Fiáth (Fonyódi), Dobsa L., Lencsés, Hegedüs – Szabó R. (Serfőző), Báles, Szekeres, Szántó (Paál) – Oláh D. (Bokor), Kovács S. Vezetőedző: Vajda Gusztáv.

MTK: Siska – Pancsuska (Szabó Zs.), Szalai A., Szerencsi, Szabó N.(Tóth-Ilkó) – Hinora, Szabó D., Ágoston (Csernák), Kisari (Pergel) – Bayer (Lustyik), Lassú. V.edző: Tamási Zsolt.

Gól: Kisari (3.), Lassú (17., 59.), Hinora (36., 89.), Csernák (52., 90.), Szekeres (öngól) (60.), Szerencsi (69.), Pergel (72.).

Az MTK elleni találkozó pályafutásom egyik mélypontja volt. – jelentette ki Vajda Gusztáv a fehérváriak vezetőedzője. – Több probléma is hátráltatta a felkészülésünket, sok volt a sérülés. Ez megbosszulta magát, rögtön a meccs elején gólt kaptunk, és ez megzavart minket. Az első félidőben még kaptunk kettőt, próbáltunk ugyan frissíteni, de nekünk semmi sem sikerült, a túloldalon pedig ami kapura ment, abból gól lett.

Az MTK pontrúgásaival nem tudtunk mit kezdeni. Minden beívelésből gólt kaptunk, s gólra gól érkezett, ezt nehéz volt feldolgozni. A meccs után lelkileg, és fejben is össze kellett szedni a társaságot. A sok beszélgetéssel sikerült felpörgetni őket a Honvéd elleni megmérettetésre. Az eredmény ellenére jól teljesítettünk, mert több mint 60 percig nem találtak rajtunk fogást, ráadásul egy belső kapufánk is volt. A kispadok minősége döntött a végén. Egységesek, fegyelmezettek voltunk. Helyzetekig, kapufáig, meg nem adott gólig jutottunk. Ez az alap, ebből tudunk tovább lépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!